Over ons - GazonGemak
Gazongemak

Over ons

Wij zijn GazonGemak

GazonGemak, opgericht door Ferlan en Jorick, twee ervaren ondernemers uit Emmen, is dé specialist in de aanleg van graszoden voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met onze passie voor groen en tuinieren hebben we ons gespecialiseerd in het creëren van prachtige gazons. Vanuit deze focus zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend hoveniersbedrijf dat jouw gazonwensen vervult met hoogwaardige service en expertise. Bij GazonGemak ben je verzekerd van een groen gazon van topkwaliteit, van het eerste gesprek tot de laatste graszode.

Waarom GazonGemak?

GazonGemak – jouw vertrouwde partner in het realiseren van jouw droomgazon. Bij ons staat jouw gemak en tevredenheid voorop. Met onze specialisatie in het aanleggen van graszoden zorgen we ervoor dat jouw groene oase tot leven komt. Van het eerste gesprek tot lang nadat het gras is gelegd, staan we klaar met persoonlijk advies en ondersteuning, zodat jouw gazon blijft stralen.

Neem contact op

Wat een top grasmat! We krijgen dagelijks complimenten van voorbijgangers.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid staat hoog in ons vaandel. Wij zijn daarom altijd goed en snel bereikbaar, ook voor nieuwe aanvragen. We streven er dan ook naar om binnen twee uur te reageren op uw (aan)vraag. Daarnaast heeft een positieve ervaring prioriteit. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Lees onderstaand hoe onze voorgaande klanten onze diensten ervaren hebben.

Doe een vrijblijvende aanvraag

GazonGemak
4.9
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
Martin HiemstraMartin Hiemstra
18:04 16 Oct 22
Ons door engerlingen geteisterde gazon, zat vol gaten. De gaten ontstonden doordat vogels de engerlingen met hun snavels uit het gras gepikten.Deze jonge heren hebben deze engerlingen goed bestreden door het oude gras af te graven, te behandelen en nadat er geen engerlingen te vinden waren, nieuwe graszoden geplaatst, waarna wij weer een nette grasmat hebben gekregen.Dit alles is kort nadat we ze gevraagd hebben al opgepakt.Snelle en goede service, door dit jonge bedrijf die keurig werk leveren.
R de WoldeR de Wolde
10:17 14 Oct 22
Met een winactie een nieuw gazon gewonnen bij Gazon Gemak. Direct contact opgenomen en de communicatie verliep zeer vlot en gemakkelijk. De grasmat ligt er ondertussen in en we zijn meer dan tevreden. Ziet er super uit , we kunnen deze twee jonge professionals dan ook alleen maar aanbevelen. Top geregeld !! Bedankt !!
agnes hiemstraagnes hiemstra
12:47 10 Oct 22
Goede service, prima overleg en goed werk geleverd.Ze zijn betrouwbaar in afspraken en welwillend.Ze hebben bij ons graszoden gelegd, een mooie cirkel en voorbereidingen getroffen voor een schuurtje.
Jos BergerJos Berger
18:34 27 Sep 22
GazonGemak levert kwaliteit gras en prima werk.Planning van werk gebeurd heel flexibel en perfect volgens afspraak.Jonge mensen die enthousiast en snel werken.Kortom Gras, Gazon en Gemak met een grote "G" van Goed en Geweldig.
mg mutermg muter
09:06 25 Sep 22
Mijn tuin was toe aan een opknapbeurt.GazonGemak houd zich aan de afspraken, werkt kundig en snel. Onderhoud contact en houd rekening met de wensen van de klant.
js_loader
×