Beregeningsinstallatie - GazonGemak
Gazongemak

Beregeningsinstallatie

Beregeningsinstallatie aanleggen

Wil je het hele jaar door profiteren van een optimaal gazon? Dat kan met een beregeningsinstallatie. Deze installatie neemt namelijk een van de grootste uitdagingen voor het behoud van een mooi gazon weg: het voorzien van voldoende water. Het resultaat? Niet alleen een prachtige uitstraling van je tuin, maar ook gemak en tijdsbesparing. Bij GazonGemak installeren we deze dan ook graag voor je.

Wat is een beregeningsinstallatie precies?

Een beregeningsinstallatie is een geautomatiseerd systeem om het gazon ten allen tijde te voorzien van de juiste hoeveelheid water. Een groot voordeel van zo’n installatie is dat deze in elk gazon kan worden aangelegd, of het nu gaat om een groot of klein gazon. Wanneer jr optimaal wilt genieten van een perfect gazon zonder hier veel inspanning aan kwijt te zijn is een beregeningsinstallatie de beste keuze.

Contact opnemen

Te vergelijken met een zwenksproeier

Een beregeningsinstallatie kun je vergelijken met een zwenksproeier. Het grootste verschil tussen een beregeningsinstallatie en een zwenksproeier is dat de beregeningsinstallatie met meerdere spoelaansluitingen in de tuin wordt verwerkt, die daarnaast ook nog eens volledig automatisch werken. Dit zorgt ervoor dat het gazon volledig gedekt wordt en de juiste hoeveelheid water krijgt. In tegenstelling tot de zwenksproeier hoef je de beregeningsinstallatie dus niet te verplaatsen, wat voor veel gemak zorgt.

in Klazienaveen

Beregeningsinstallatie aanleggen

Bekijk alle projecten

Hoe de beregeningsinstallatie werkt

De beregeningsinstallatie dekt het volledige gazon. Om te voorkomen dat het gazon te veel water tot zich krijgt, wordt de beregeningsinstallatie ingesteld op de weersverwachting. Hierdoor wordt in de zomermaanden droogte voorkomen en in de wintermaanden een overschot aan water. Liever zelf bepalen wanneer de installatie in werking treedt? Dat is geen probleem. Met de app is de installatie op ieder moment te activeren via uw telefoon of tablet. Dankzij de automatische werking en/of de besturing op afstand weet je zeker dat het gazon wordt voorzien van de juiste hoeveelheid water. Zelfs tijdens een vakantie.

Ook mogelijk inclusief een nieuw gazon

Wil je een compleet nieuw gazon aanleggen in combinatie met een beregeningsinstallatie? Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Neem contact met ons op!

Heb je interesse in het laten aanleggen van een beregeningsinstallatie? Neem contact op met een van onze specialisten van GazonGemak. Wij bespreken graag de wensen, beantwoorden eventuele vragen en verzorgen met plezier een offerte op maat.

Offerte aanvragen

Contact opnemen


  GazonGemak
  4.9
  Gebaseerd op 18 beoordelingen
  powered by Google
  Martin HiemstraMartin Hiemstra
  18:04 16 Oct 22
  Ons door engerlingen geteisterde gazon, zat vol gaten. De gaten ontstonden doordat vogels de engerlingen met hun snavels uit het gras gepikten.Deze jonge heren hebben deze engerlingen goed bestreden door het oude gras af te graven, te behandelen en nadat er geen engerlingen te vinden waren, nieuwe graszoden geplaatst, waarna wij weer een nette grasmat hebben gekregen.Dit alles is kort nadat we ze gevraagd hebben al opgepakt.Snelle en goede service, door dit jonge bedrijf die keurig werk leveren.
  R de WoldeR de Wolde
  10:17 14 Oct 22
  Met een winactie een nieuw gazon gewonnen bij Gazon Gemak. Direct contact opgenomen en de communicatie verliep zeer vlot en gemakkelijk. De grasmat ligt er ondertussen in en we zijn meer dan tevreden. Ziet er super uit , we kunnen deze twee jonge professionals dan ook alleen maar aanbevelen. Top geregeld !! Bedankt !!
  agnes hiemstraagnes hiemstra
  12:47 10 Oct 22
  Goede service, prima overleg en goed werk geleverd.Ze zijn betrouwbaar in afspraken en welwillend.Ze hebben bij ons graszoden gelegd, een mooie cirkel en voorbereidingen getroffen voor een schuurtje.
  Jos BergerJos Berger
  18:34 27 Sep 22
  GazonGemak levert kwaliteit gras en prima werk.Planning van werk gebeurd heel flexibel en perfect volgens afspraak.Jonge mensen die enthousiast en snel werken.Kortom Gras, Gazon en Gemak met een grote "G" van Goed en Geweldig.
  mg mutermg muter
  09:06 25 Sep 22
  Mijn tuin was toe aan een opknapbeurt.GazonGemak houd zich aan de afspraken, werkt kundig en snel. Onderhoud contact en houd rekening met de wensen van de klant.
  js_loader
  ×