Graszoden laten leggen | Een stralend GazonGemak
Gazongemak

Graszoden

Natuurgras aanleggen

Nieuw gazon nodig? Bij GazonGemak ben je aan het juiste adres. Als specialist in het aanleggen van graszoden, bedienen we Klazienaveen en de ruime regio Emmen. Met onze expertise en toewijding zorgen we voor een prachtig groen gazon dat snel genietbaar is. Of het nu gaat om het creƫren van een compleet nieuw gazon of het vervangen van een bestaand grasveld, wij staan voor je klaar. Ons team van ervaren professionals neemt al het werk uit handen, van het voorbereiden van de grond tot het leggen van de graszoden. Bovendien bieden we nazorg en ondersteuning, zodat jouw gazon gezond en mooi blijft. Ontdek de voordelen van een perfect gazon met GazonGemak.

Onze werkwijze

Bij GazonGemak draait alles om, je raadt het al, gemak. We bieden niet alleen kwaliteit, maar zorgen er ook voor dat het hele proces van het aanleggen van je gazon moeiteloos verloopt. Van het voorbereidende werk tot het leggen van de graszoden en zelfs nazorg – wij regelen het allemaal. We nemen de tijd om je uitgebreid te informeren, zodat je vol vertrouwen kunt genieten van de kwaliteit van je nieuwe gazon.

Natuurgras aanleggen doen wij aan de hand van de onderstaande stappen:

  1. We verwijderen de oude graszoden met behulp van een zodensnijder. We voeren de oude graszoden af.
  2. We starten met het bewerken van de grond. Dit doen wij door de grond te frezen en te egaliseren voor een perfecte basis van het nieuwe gazon.
  3. Nadat de bewerking van de grond klaar is starten wij met het zaaien van gras of het aanleggen van de graszoden.
  4. Tot slot bemesten wij het gazon direct wanneer de aanleg hiervan is voltooid, en nemen het advies nog eens door!

Wil je blijven genieten van een gazon waar je trots op kunt zijn? Sluit een onderhoudscontract af, dan zorgen wij dat het gazon in optimale staat blijft verkeren.

Compleet ontzorgt

Binnen 1 dag gerealiseerd

Meteen resultaat

GazonGemak
4.9
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
Martin HiemstraMartin Hiemstra
18:04 16 Oct 22
Ons door engerlingen geteisterde gazon, zat vol gaten. De gaten ontstonden doordat vogels de engerlingen met hun snavels uit het gras gepikten.Deze jonge heren hebben deze engerlingen goed bestreden door het oude gras af te graven, te behandelen en nadat er geen engerlingen te vinden waren, nieuwe graszoden geplaatst, waarna wij weer een nette grasmat hebben gekregen.Dit alles is kort nadat we ze gevraagd hebben al opgepakt.Snelle en goede service, door dit jonge bedrijf die keurig werk leveren.
R de WoldeR de Wolde
10:17 14 Oct 22
Met een winactie een nieuw gazon gewonnen bij Gazon Gemak. Direct contact opgenomen en de communicatie verliep zeer vlot en gemakkelijk. De grasmat ligt er ondertussen in en we zijn meer dan tevreden. Ziet er super uit , we kunnen deze twee jonge professionals dan ook alleen maar aanbevelen. Top geregeld !! Bedankt !!
agnes hiemstraagnes hiemstra
12:47 10 Oct 22
Goede service, prima overleg en goed werk geleverd.Ze zijn betrouwbaar in afspraken en welwillend.Ze hebben bij ons graszoden gelegd, een mooie cirkel en voorbereidingen getroffen voor een schuurtje.
Jos BergerJos Berger
18:34 27 Sep 22
GazonGemak levert kwaliteit gras en prima werk.Planning van werk gebeurd heel flexibel en perfect volgens afspraak.Jonge mensen die enthousiast en snel werken.Kortom Gras, Gazon en Gemak met een grote "G" van Goed en Geweldig.
mg mutermg muter
09:06 25 Sep 22
Mijn tuin was toe aan een opknapbeurt.GazonGemak houd zich aan de afspraken, werkt kundig en snel. Onderhoud contact en houd rekening met de wensen van de klant.
js_loader
×