Contact | GazonGemak voor een stralend gazon
Gazongemak

Contact

Contact opnemen

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen uw bericht zo snel mogelijk in behandeling.


  GazonGemak
  4.9
  Gebaseerd op 18 beoordelingen
  powered by Google
  Martin HiemstraMartin Hiemstra
  18:04 16 Oct 22
  Ons door engerlingen geteisterde gazon, zat vol gaten. De gaten ontstonden doordat vogels de engerlingen met hun snavels uit het gras gepikten.Deze jonge heren hebben deze engerlingen goed bestreden door het oude gras af te graven, te behandelen en nadat er geen engerlingen te vinden waren, nieuwe graszoden geplaatst, waarna wij weer een nette grasmat hebben gekregen.Dit alles is kort nadat we ze gevraagd hebben al opgepakt.Snelle en goede service, door dit jonge bedrijf die keurig werk leveren.
  R de WoldeR de Wolde
  10:17 14 Oct 22
  Met een winactie een nieuw gazon gewonnen bij Gazon Gemak. Direct contact opgenomen en de communicatie verliep zeer vlot en gemakkelijk. De grasmat ligt er ondertussen in en we zijn meer dan tevreden. Ziet er super uit , we kunnen deze twee jonge professionals dan ook alleen maar aanbevelen. Top geregeld !! Bedankt !!
  agnes hiemstraagnes hiemstra
  12:47 10 Oct 22
  Goede service, prima overleg en goed werk geleverd.Ze zijn betrouwbaar in afspraken en welwillend.Ze hebben bij ons graszoden gelegd, een mooie cirkel en voorbereidingen getroffen voor een schuurtje.
  Jos BergerJos Berger
  18:34 27 Sep 22
  GazonGemak levert kwaliteit gras en prima werk.Planning van werk gebeurd heel flexibel en perfect volgens afspraak.Jonge mensen die enthousiast en snel werken.Kortom Gras, Gazon en Gemak met een grote "G" van Goed en Geweldig.
  mg mutermg muter
  09:06 25 Sep 22
  Mijn tuin was toe aan een opknapbeurt.GazonGemak houd zich aan de afspraken, werkt kundig en snel. Onderhoud contact en houd rekening met de wensen van de klant.
  js_loader
  ×