Kunstgras laten aanleggen | Gazongemak
Gazongemak

Kunstgras laten leggen

Kunstgras aanleggen

Wilt u het hele jaar lang profiteren van een prachtig groen en onderhoudsvrij gazon? Laat dan een kunstgrasmat aanleggen. Kunstgras wordt steeds populairder, en dat is niet gek! Tegenwoordig valt kunstgras nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden. Ook biedt kunstgras het voordeel dat het onderhoudsvrij is. GazonGemak is specialist in het aanleggen van kunstgras en wij doen dit in de wijde regio Emmen. Dit doen wij zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Waarom kunstgras laten aanleggen?

Het voornaamste voordeel van kunstgras is dat het product onderhoudsvrij is. Dit biedt gemak. Daarnaast is uw kunstgras gazon het hele jaar door groen, zonder dat u het hoeft bij te zaaien of te maaien. Doordat u geen onderhoudskosten heeft aan kunstgras en omdat het kunstgras van GazonGemak een zeer lange levensduur heeft, is het een zeer interessante investering, zeker voor grotere gazons.

Onze werkwijze bij kunstgras aanleggen

Echt goed kunstgras aanleggen is werk voor een specialist. Wij nemen u al het werk uit handen.

  1. Wij starten met het rooien van uw tuin of verwijderen het oude gazon. Wij voeren uiteraard alles voor u af.
  2. Wij zorgen voor de perfecte ondergrond. Kunstgras wordt namelijk gelegd op een zandbed. Wij zorgen voor een stevig, perfect vlak aangetrild zandbed. Vervolgens plaatsen wij een drukverdeeldoek.
  3. Wij rollen uw kunstgras gazon uit en plaatsen deze perfect op maat.
  4. Wij verstevigen de ligging door middel van ankerbevestiging. Hiermee waarborgen wij dat deze stevig liggen van onze producten.

Kunstgras aanleggen, of toch natuurgras?

Als gazonspecialist kunnen wij een kunstgrasmat voor u aanleggen. Mocht u toch liever voor een natuur gras gazon gaan? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wellicht twijfelt u nog tussen de keuze voor kunstgras of natuurgras of wilt u eerst alle voor- en nadelen afwegen. In dat geval staan wij graag voor u klaar om u te voorzien van vakkundig advies.

Ontvang een persoonlijke offerte voor uw kunstgras gazon

Wilt u een kunstgras gazon laten aanleggen? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende offerte aan. Wij verzorgen u dan met plezier een persoonlijk voorstel en kijken ernaar uit om voor u aan de slag te mogen gaan.

Offerte aanvragen

GazonGemak
4.9
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
Martin HiemstraMartin Hiemstra
18:04 16 Oct 22
Ons door engerlingen geteisterde gazon, zat vol gaten. De gaten ontstonden doordat vogels de engerlingen met hun snavels uit het gras gepikten.Deze jonge heren hebben deze engerlingen goed bestreden door het oude gras af te graven, te behandelen en nadat er geen engerlingen te vinden waren, nieuwe graszoden geplaatst, waarna wij weer een nette grasmat hebben gekregen.Dit alles is kort nadat we ze gevraagd hebben al opgepakt.Snelle en goede service, door dit jonge bedrijf die keurig werk leveren.
R de WoldeR de Wolde
10:17 14 Oct 22
Met een winactie een nieuw gazon gewonnen bij Gazon Gemak. Direct contact opgenomen en de communicatie verliep zeer vlot en gemakkelijk. De grasmat ligt er ondertussen in en we zijn meer dan tevreden. Ziet er super uit , we kunnen deze twee jonge professionals dan ook alleen maar aanbevelen. Top geregeld !! Bedankt !!
agnes hiemstraagnes hiemstra
12:47 10 Oct 22
Goede service, prima overleg en goed werk geleverd.Ze zijn betrouwbaar in afspraken en welwillend.Ze hebben bij ons graszoden gelegd, een mooie cirkel en voorbereidingen getroffen voor een schuurtje.
Jos BergerJos Berger
18:34 27 Sep 22
GazonGemak levert kwaliteit gras en prima werk.Planning van werk gebeurd heel flexibel en perfect volgens afspraak.Jonge mensen die enthousiast en snel werken.Kortom Gras, Gazon en Gemak met een grote "G" van Goed en Geweldig.
mg mutermg muter
09:06 25 Sep 22
Mijn tuin was toe aan een opknapbeurt.GazonGemak houd zich aan de afspraken, werkt kundig en snel. Onderhoud contact en houd rekening met de wensen van de klant.
js_loader
×